keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Mä odottelen vieläkin sitä hetkeä ku totun tohon säähän. Yritän ajatella positiivisesti että se hetki koittaa vielä(sehän menee just niin päin että mä totun, koska toi tuuli ei lopu). Tuuli on ehkä ainoa syy miks lähtisin kotiin kesken kaiken. Mutta siis kylmä on vieläkin ;)
Horisontissa näkyy nyt se Pohjois-Walesi. Ja ehkä välittyy myös kurja sää.

Jon vanhemmat on kylässä, koska Jo ja Pasi lähtee viikonlopuks johonki juhliin. Kivoja ihmisiä, varsinki toi pappa. Jolly kuvais ehkä sitä parhaiten. Plus se tarjos mulle palan suklaakakkua, joten pakkohan siitä on tykätä.
Tänään pääsin ekaa kertaa kaupungille. Kävin heti Bootsissa täydentämässä shampoo yms varastoa (kaikki hiustuotteet ota kolme maksa kaksi tarjouksella, jei!) ja Aussiet oli vaan 3,40£. Eli tuon niitä oikeesti kasan Suomeen ku tuun seuraavan kerran. Ah, ja sit hankin enkku-liittymän, numero on +44 7870 325546. Jos joku tarvii. Äiti ehkä haluu sen.
Nyt illalla leikittiin Erikan kanssa barbeilla ja sellasilla legojen tapasilla palikoilla. En käsitä miten joku jaksaa leikkiä ihan oikeesti barbeilla, musta on vaan hauska pukee niitä eri asuihin. Mut Erika tykkäs. Eli siis busines as usual here. Kertokaa jotain juoruja sieltä.

1 kommentti:

  1. Halooo, Cristina here :D näyttää yhtä kurjalta sää siellä kun täälläkin! Tällähetkellä sataa ku saavista kaatamalla, ei pitäs olla siis hirvee totutteleminen sulla ku sää on yhtä pyllystä kun täälläkin paitsi et aurinkoa näkyy kai viel harvemmin siel ku täällä! Miten muuten, feeling good, ei mitää juoruttavaah ahah!:)

    VastaaPoista