torstai 12. heinäkuuta 2012

Kakku-päivä

Tänään oon viettäny viimestä "West Kirby"-päivää. Käyny kävelyllä, kahvilla ja ottanu kuvia. Pääsin käymään kesäjuhlissa (töissä tosin) ja pakkasin. 

Kotiovi

Pakkailut on nyt siinä vaiheessa, että yksi laatikollinen tavaraa lähti tänään kohti Suomea, ja loput kamat on enemmän tai vähemmän matkalaukuissa. Laatikossa meni noin 11kg vaatetta, kenkää ja muuta vastaavaa. Iiiiso laatikko ja makso 33euroo lähettää täältä. Eli halvempi se on ku ottaa koneeseen. Oisin joutunu ostaan uuden matkalaukunkin. Eli DHLn huomaan jätin laatikkoni, toivotaan että se pääsee perille. Tuntemattomasta syystä mulla on soinu koko päivän päässä "lasken matkaan leijan kauneimman, se saa lentää tuulien teitä", mutta vaan paketti leijan tilalla. Seriously. Olen myös katsonut aika tehokkaasti Greyn Anatomiaa josta on tarttunut seriously. Miks kaikki tollaset jää mun päähän, mutta ei sellaset asiat jotka haluaisin? Niinku esim. tää aksentti?


Päivällä käytiin Camillen kanssa siis vähän käppäilemässä ja sit kahvilla. Syötiin ihan sika hyvää mustikkakakkua! Se oli taivaallista! Vähän ku mustikkamuffarii ja sit vaniljatuorejuusto-kuorrute. Omnom.. Ja chai-latte. Saakohan niitä Suomestakin jo kahviloista? En oo kauheesti päässy perehtymään, mutta toivottavasti saa. Piti laittaa kuva Camillen kaakaosta koska a. siinä on esimerkillinen kaakao, tolta niitten pitäis aina näyttää (vaahtokarkit ei mahtunu lasiin, ne on lautasella odottamassa vuoroaan, älkää huoliko) ja b. koska sain paparazzioitua kuvaan meijän kylän papan! Se on siis papparainen joka aina käppäilee täällä kylällä, ja sillä on aina toi sama hattu. Ja kävelykeppi. Erika jopa ties sen nimen, mutten muista sitä.


Illaksi mut oli värvätty auttamaan Annan kesäjuhlissa. Oon siis käyny aina välillä vahtimassa Annaa (joka on muuten sellanen enkelilapsi että...) ja nyt pääsin sit juhliinkin. Anna oli kutsunu luokkakaverinsa kylään periaatteella "let's run around like crazy and eat cake!". No konsepti oli aika toimiva ja kaikilla tuntu olevan kivaa. Annalla on ehkä hienoin takapiha ikinä. Sieltä löytyy puumaja(!!), keinut, trampoliini, lampi, vesiputous, mitä näitä nyt on. Mä vähän paimensin kakaroita ja söin palan kakkua (toinen pala tänään!). Ja mulle maksetiin tästä kakskymppiä. Score. Saatiin Erikan kanssa vielä kyyti kotiin Janelta ja päästiin avoauton kyytiin. Harmittelinkin siinä, kuinka Suomessa ei oikein tee mitään avoautolla. 



Otin vielä kuvat mun neulomuksista. Tein siis vauvalle neuletakin ja sit virkkasin tossut ja peiton. Vähän jäi vielä kaivelemaan converse-tossujen ohje, täytyy ehkä tehä Suomessa ja lähettää tänne. Täytyyhän babyllä jotain katu-uskottavuutta olla! Lisäks ompelin siskoksille tollaset puput jämäkankaista.


Huomenna ois vielä vähän aikaa tehdä jotain, en tiedä vielä mitä, ja sit illalla partyyy! Sabilla oli synttärit eilen niin meillä onkin tupla-bileet! On läksärit ja synttärit. Mennään intialaiseen (siihen mihin saa viedä omat juomat) ja sitten johonkin West Kirbyn lukuisista baareista. En tiedä ehdinkö enää tulla bloggaileen, mutta joitan jotkut hyvästit tulla heittämään. Iida Englannissa nimittäin sulkee sivunsa sit ku palaan Suomeen. Tai saatan jättää tän kyl näkyviin hetkeks, katotaan nyt.

3 kommenttia:

  1. Hei, sun blogis vaikuttaa tosi kivalta! Ite haluisin kans lähtee au pairiks Englantiin. Mitä kautta sä lähdit ja miten on hommat toiminu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! Todellakin suosittelen au pairiksi lähtemistä. Ite löysin perheen ihan "yksityisesti", en siis minkään järjestön kautta. Käytin aupairworld-sivustoa. Nää hommat riippuu paljon perheestä ja siitä miten henkilökemiat kohtaa. Tiedän hyviä ja huonoja kokemuksia. Koitan vielä kirjotella jonkun postauksen aiheesta jos kiinnostaa :)

      Poista
  2. Joo siis ite oon kans just miettiny lähtemist aupairworld:in kautta. Ja ois tosi kiva,jos laitat jonkun postauksen aiheesta :) Ottiko perhe suhun ensin yhteyttä aupairworldista vai olitko oma-aloitteinen? :D sori tää kysymys paljous.

    VastaaPoista