tiistai 6. joulukuuta 2011

Joulutorttuja!

Täällä päässä ollaan taas oltu vähän vaihtelevissa tunnelmissa. Hunting high and low ja silleen...
Perjantaina olin taas lastenvahtihommissa. Täällä järjestettiin sellanen Winter Ball- tanssiaistapahtuma johon osallistu aika monet vanhemmat. Mulla oli siis double-duty kun vahdin Annan luona Erikaa ja Annaa. Sama paikka ku viime viikollakin, mutta kaksi lasta. Ilta meni ihan hyvin, mitä nyt toi nukkumaan meno vähän venähti tytöillä... Ite pääsin taas joskus yhen aikaan himaan ja rahaakin sain ihan kivasti taas.Lauantaina käytiin joulumarkkinoilla. Ekat oli Port Sunlight nimisessä paikassa ja kliseisesti tietenkin saapuessamme aurinko paisto oikeen kirkkaasti. Myöhemmin alko kyllä sataa että se siitä sunlightista... No anyways siellä oli siis vintage- ja ruokamarkkinat. Vintagepuoli oli aika pieni, mutta silti oli tosi paljon ihania ja hyvälaatuisia juttuja. Jos käyttäisin sellasta puuterivaaleenpunasta väriä niin oisin ostanu mekon. Ruokapuoli oli sit vähän isompi ja sieltä löyty vaikka mitä. Strutsi- ja kenguruburgereista suklaaseen dipattuihin vaahtokarkkeihin. Voitte arvata mitä noista maistoin... Oli tosi paljon paikallisia tuottajia omien tuotteidensa kanssa ja oikein julkkiskokkeja pitämässä näytöksiä.

Iwetan kanssa jatkettiin vielä Liverpooliin toisille messuille jotka pidettiin St. Georges Hallilla. Little fun history fact: Paikka on vanha oikeus- ja konserttihalli. Aikanaan tarvittiin molemmat ja rahan puutteen takia päätettiin yhdistää nämä kaksi. Se on ihan komee pytinki, aika massiivinen. Tässä vaiheessa oli ehkä se lowest point. Olin hyvin kypsä Iwetaan enkä oikeen ees kuunnellu mitä se taas höpisi (rude i know, mutta ei vaan kiinnostanu) ja toivoin että hukkaisin sen väkijoukkoon ees hetkeks. Päästiin kuitenki yhessä sisälle ja mulla aika nopeesti vaihtu mieliala ku näin ne kaikki ihanat käsityöt sunmuut siellä. Olin unohtanu miten kivaa on käydä hypistelemässä kaikkia pikkujuttuja. Sain niin paljon uusia ideoita (onnistunutta teollisuusvakoilua ;)) ja hirveen kipinän tehä itekin jotain. Voi olla että ens vuoden puolella toi rintakoru/pinni-bisnes laajenee vähän. Täällä päin on meinaan oikeesti enemmän kysyntää käsintehdyille tavaroille. Nettikaupan kautta voi hyvin pyörittää pikkubisnestä päivätyön ohessa. Tähän liittyen mulla ja Jolla onkin vähän konkreettisia suunnitelmia joitan paljastan ehkä sitten ensi vuoden puolella jahka saadaan jotain aikaseksi ensin.Toinen low point koettiin vähän myöhemmin Sports Directissä. Iwetan piti ostaa papalleen joululahjaks Manchester Unitedin tossut kun pappa oli niitä toivonu. No löydettiin hyvät tossut hyvään hintaan, mutta Iweta ei voinu ostaa niitä, koska sillon joku ois luullu että hän kannattaa Manua. Seriously. Se jopa kysy multa kävisinkö mä ostamassa ne sille. Tässä vaiheessa kielinpuremisesta huolimatta hieman räyhäsin sille että oletko tosissas?!?!? SE ON VAIN JALKAPALLOA! EI KOKO ELÄMÄ! EIKÄ KETÄÄN KIINNOSTA MITÄ SÄ KANNATAT, EI VARSINKAAN TOTA KASSAPOIKAA! Tossut jäi kauppaan ja me lähdettiin kotiin.

Huomatkaa oikeassa laidassa oleva alien-torttu.

Maantaina leivottiin Erikan kanssa joulutorttuja. Erika muisteli että on joskus mummin kanssa niitä leiponu ja pienen opastuksen jälkeen osas jo hyvin taitella kulmat. Kaupasta ei löytyny luumuhilloa niin käytettiin damson-hilloa. En tiiä mitä toi damson on suomeks, mutta kyllä se vähän luumulta maistuu. Lopputulos oli siis "ihanjees", kyllä se asiansa ajaa.

Hyvää itsenäisyyspäivää tyypit, mä meen jatkaan virkkausta!

1 kommentti:

  1. Hyvin onnistuu, kyllä se yksi meksikolainenkin (et tainnu tavata) purkissa piti netissä asustefirmaansa pystyssä. Pachamama Accesorios kato facebook, sillä on ihan kivoja juttuja.

    VastaaPoista