tiistai 20. maaliskuuta 2012

Same old, same old

On niiin tylsääää. Ei taaskaan oo tapahtunu mitään jännää (paitsi Lontoon reissu) eikä säästä jaksa aina valittaa. Tai en koe sitä kauhean kiinnostavaksi bloggaamiseksi. Kaiken lisäksi kone yrittää taas kuolla. Poistin 850 kuvaa kun käynnistyslevy oli täynnä ja kone tilttasi. Jos tää nyt hetken vielä jaksaisi. Elämän tylsyydestä kertoo ehkä se, että päivieni kohokohtia on koirankakan ihmettely koulumatkalla (siis sitä on yks mäki täynnä ja sitä tuntuu vain tulevan lisää. en ole ainoa joka tätä päivittelee..) ja Iwetan lähteekösevaieiköselähe-huopaaminen (ei lähe ku vasta kesällä dääm.)Kaiken tämän tylsyyden, surkeuden ja kylmyyden keskellä tapahtui kuitenkin jotain yllättävää. Sain linnunkakat päähäni. Oi kyllä, suoraan silkkisiin kutreihini läsähti pommi. Olin kävelemässä rauhassa kotia kohti, minding my own business ja sitten siinä postin kulmalla jouduin uhriksi. Sain onneksi hillittyä sen verran itteni etten alkanu esim. kiljumaan siinä heti, vaan purin hammasta ja pikakävelin kotiin. Kotona sitten suoraan suihkuun, iltaruuan laitto sai siinä vaiheessa odottaa. Tulikuumalla (tai niin kuumalla ku nahka kesti) vedellä ja runsaalla shampoolla sitten hinkkasin päätäni pitkän tovin. Ja sit alkokin jo lintujen joukkomurhan suunnittelu. Tää tapahtuma ei yhtään hillinny mun kasvavaa pulu-pelkoani...
No mutta siis, kävin Lontoossa taasen. Ainolla oli synttärit ja niitä piti sitten mennä juhlistamaan. Torstai iltana lähdin ja hihkuin riemusta kun tiesin viettäväni melkein kolme tuntia lämpöisissä junissa! Lontoossa oli ollu kovinkin lämmintä viime päivät, mutta tietenkin kun minä saavun paikalle, onkin kylmä ja sataa vettä. Ainon lukaalissa mua odotti ilmapatja, jolla suostuinkin nukkumaan ekat kaks yötä. Perjantaina käytiin vähän shoppailemassa kun tarvittiin kummatkin lisäyksiä asuihin iltaa varten. Tai no Aino tais tarvita koko asun. Kaikkee kivaa löytykin ja minäpä ostaa päräytin korkkarit! Elämäni kolmannet sellaiset, ihan liian kalliit, mutta niin ihanat! Kaupassa niillä kävely tuntui vielä inhimilliseltä ja kuvittelin kovin varpaiden turtuvan kipuun. Myöhemmin illalla sain todeta että näin ei sit ihan käynykkään.. Illalla suunnattiin muutaman Ainon kaverin kanssa Movida-klubille. Googlettelin vähän tota, ja siellä on bilettäny jalkapalloilijoita, Jay-Z, Paris Hilton ja Kate Moss. Ihan vain muutamia mainitakseni. En nyt ala iltaa sen enempää ruotimaan, oli kamalin ilta ikinä. Voin rehellisesti sanoa, että mulla on ollu hauskempaa jopa Seukassa (oikeestaan missä tahansa muualla), mutta tulihan koettua eikä todella tarvii mennä uudestaan. Jos jotain hyvää pitää illasta hakea, niin pääsin sellasen perinteisen taksin kyytiin kotimatkalla.

Hugo Hogs
Lauantaina päästiin aika myöhään liikkeelle ja päädyttiin sit katsastaan Museum of London. Oli uusi tuttavuus mulle ja tykkäsin kyllä. Historiafriikki hyrisi taas onnesta siellä roomalaisten mosaiikkeja hipelöidessään. Eksyttiin myös itäiseen Westfieldiin shoppailemaan (taas). Ostin mm. mummoneuletakin ja raitapaidan. Käytiin syömässä T.G.I. Fridaysissa, joka oli ihan kiva paikka. Ehkä vähän sellanen ketjupaikka, mutta ranskikset oli hyviä samoin jälkkäri jäätelö browniepaloilla ja poppareilla. Illalla olikin sitten kotibileet Ainon flatin keittiössä. Aino heitti itse villejä veikkauksia siitä tuleeko security käymään ennen vai jälkeen puolen yön. No ne tuli vasta puolen yön jälkeen. Bileet kuitenkin jatku,  juotiin venäläisten kanssa tequilaa ja juoruttiin muista suomeks nurkassa. Aino ehti olla djnäkin.


Oli siellä oikeitakin kalkkunoita, mutta niistä ei oo kuvaa.

Sunnuntaina pienen krapulan kanssa käytiin kattomassa elukoita jossain puistossa. Elukat haisi pahalle, mutta oli aika söpöjä. Varsinki toi yks lammas joka oikeesti poseeras mulle. Ja yks lammas näytti vähän Late Lampaalta. Sit haettiin mun kamat ja käytiin vielä keskustassa kahveella sellasessa superhalvassa, turkkilaisessa kahvilassa. Meijän kakut, kahvi ja pirtelö makso n. £11. Ei paha hinta paikalle joka sijaitsee Piccadilly Circuksella. Sit vaaputtiin Eustonille ja lähin eväiden kanssa kohti Liverpoolia. Sain onneks taas istuu yksin ja sain vähän torkuttuakin.


Ainolta aika säälittävä suoritus.
Maanataina oli niin väsynyt, että nukuin pommiin ja sen takia koko päivä olikin vähän tahmee. En jaksanu lähtee ees pilatekseen. Ja ilokseni myös allergia kausi on alkanu. Nenää kutittaa kamalasti (tekis mieli vaan kaivaa nenää kokoajan) ja silmät vuotaa. Haen tänään vähän lääkkeitä, niin josko sitten helpottais.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti