tiistai 27. maaliskuuta 2012

Hiekkaa varpuleissa

Hellurei! Viikonloppuna oli taas vaihteeks vähän elämää mistä voi täällä kertoilla. Tällä viikolla on säät helliny, meillä on viikossa tullu melkeen kesä! Ainakin suomalaiselle se +20 on jo kesä. Ja se että voi rannalla kävellä paljain varpain. Sanoin tän jo facebookissa, mutta toistetaan vielä täällä: Hukkukaa lumikasoihinne!! Tosin ei kauheesti kantsis lällätellä, sillä itsekin olen sinne talven ihmemaahan saapumassa perjantaina. Lupaan yrittää tuoda mukanani tän auringon.
Äitinsä tytär, eikö? pelottavaa.. 
Perjantaina sain kutsun yökylään Noemin luo. Matkattiin siis Birkenheadiin Sennin kanssa ja hetki palloiltiin ostarilla etsien Asdaa. Lopulta se olikin ihan siinä kulman takana, onneks ei kysytty neuvoo... Ruokaostosten lisäks ostin uikkarit. Vesijumppaa varten kaipasin jotain vähän "tukevampaa" kun bikiineillä se meno oli välillä vähän hataraa. Löysin kivan mustan uikkarin valkosilla pilkuilla ja sen kanssa olen nyt valmis valloittamaan altaan. Piti muuten ottaa aika iso koko, nimittäin uk16/eur44!! Jostain syystä se oli pienin koko jonka sain vedettyä lantiosta ylöspäin. En tiiä mille lapsille ne on kaavotettu, mutta ei kukaan aikuinen niihin voi mahtua!! Ei mulla nyt loppujen lopuks niin iso ahteri ole!



Nää on mun hiekka-varpulaiset!


Noemilla tehtiin sit ruokaa ja juoruttiin niin pitkään että meinasin nukahtaa pöytään. Syytän allergialääkkeitä, enkä suinkaan sitä että olisin vanha.. Allergialääkkeet muuten ei sovi ollenkaan mulle, nukahtelen niitten takia kokoajan. Esim. Erikan pianotunnilla (miten siinä melussa voi edes nukkua?), kesken Angry Birdsin pelaamisen ja tietty klassinen telkkarin eteen nukahtaminen. Jo on ollu kans tosi väsyny tän viikon ja ollaanki kaikki menty nukkumaan tyyliin kasilta...



Lauantaina oli niin nätti ilma, että päätettiin lähteä vihdoin käymään New Brightonissa. Se on West Kirbyn tyylinen rantakaupunki/kylä. Joku setä joskus aikoja sitten halusi rakentaa siitä Brightonin tapaisen lomakohteen (hence the name New Brighton..) ja kyllä se kiva paikka olikin. Tuntu että koko Wirral ja pari muutakin oli tullu sinne. Se onkin kovin brittiläistä, että heti ku säät on hyvät niin sortsit ja t-paidat vaan esiin ja rannalle. Haettiin vähän kaupasta salaattia ja syötiin ulkona (mä pelkäsin niitä lokkeja koko ajan). Ja sit käveltiin rannalla ja Marine Laken ympäri. Täytyy sanoa, että meidän tekojärvi on paljon isompi ja hienompi. Meillä ei kuitenkaan oo sellasta linnotusta mitä New Brightonissa oli. Se on kuulemma ollu suuressa osassa Liverpoolin sataman puolustuksessa Napoleonista maailmansotiin. Että näin.







Illalla käytiin syömässä italialaista, mutta siitä seuraavalla kerralla! Vi ses!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti