torstai 26. huhtikuuta 2012

Comeback Kid

Olisko tää nyt sit comeback? Neljä viikkoa on kai ehtiny kohta vierähtää siitä kun viimeks kirjottelin tänne. Jotenkin on tuo elämä mennyt blogin edelle. Kai se on ihan hyvä juttu.

Tässä välissä oon siis ehtiny viettää pari viikkoa Suomessa, tehdä pari luokanopen sijaisuutta, muonittaa massoja, nähä kavereita, liittyä "four-eyes"-kerhoon, hyvästellä kaksi kaveria ja juhlinut. Ja ehkä vähän viettänyt sitä normaalia arkeakin. Jos alkaisin kaiken purkaa tekstiksi, menis ikä ja terveys, joten laitan vaan vähän kuvia ja jotain pientä.
Viikko ennen Suomeen lähtöä vietettiin siis Vittorian läksiäisiä Il Forno-ravintolassa. Pitsa oli törkeen hyvää ja mojito ehkä parasta mitä oon maistanu. Tytöt vähän villiinty ja veti viini shotit jossain vaiheessa iltaa. Suomalaisittain siis lasi tyhjäks ykkösellä. Illalta on myös jotain epäilyttävää videomateriaalia (laulettiin Jar of Heartsia ja tavattiin ihana katusoittaja), mutta niitä ei julkasta.


No Suomessa aika menikin aika pitkälti syödessä, niinkuin vähän ennustinkin. Miten hyvältä kaikki taas maistukaan. Yks sunnuntai meni brunsseilessa hyvässä seurassa. Meillä oli treffit Vaasanaukiolla eli tuttavallisemmin piritorilla ja siinä odotellessa nähtiinkin muutama spurgu/nisti ja poliisit jotka kävi häätämässä ne pois. Perussetti siis. Tasapainotin tätä food festiä käymällä kerran sauvakävelyllä Ainon kanssa. Kävin siis sijaistamassa kahtena päivänä vanhalla ala-asteellani (en vieläkään tiedä miten se rehtori tiesi että oon ollu siellä joskus, olin kuitenkin vaan kaks ekaa vuotta eikä ollu ees sama rehtori!). Ja aloin vakavasti kyseenalaistaa ammattihaaveeni. Kunnioitukseni kaikille opettajille (erityisesti sen eka luokan opelle joka oli sillon kipeenä, i feel your pain!).

Crazy biker-girl
Yksi Suomi-loman koitoksista oli hammaslääkärissä käynti. Edellisestä kerrasta oli ehtiny kulua muutama vuosi ja olinkin vähän paniikissa hampuloitteni puolesta. Siksi oliki yllätys kun hammaslääkäri kommentoi pienen tarkastelun jälkeen "Sulla on kyllä tosi siistin näköset hampaat, kyllä näistä huomaa että on pidetty hyvää huolta!". Asioita joitan en ole ennen kuullut minulle sanottavan, nim.merk. paikkaa toisen päällä-Iida. Sanomattakin selvää että hymyilin aika leveesti tän jälkeen. Kunnes menin näöntarkastukseen. Oon täällä Englannissa ollessani huomannu, että mun näkö on huonontunu aika paljon. En nää telkkarin ohjelmatietoja, tienviittoja yms. Mitään musertavaa tulosta ei niistäkään testeistä tullu, mutta sen verran miinusta oli että lasit napsahti. Call me four-eyes from now on.


Kotiin lähtiessä lentokentällä bongattiin (okei iskä näki sen eka) telkkari-poliisi! Vantaan poliiseista se toinen jolla ei oo koiraa. Siinä niitä poliiseja istu rivissä kahvilla vaikka kuinka monta. Oli muuten mun eka julkkisbongaus lentokentällä tän vuoden aikana.The Giant Uncle
Täällä päin palloa on kohdattu taas sään vaihteluita (kuka luuli etten mainitsis tätä ollenkaan? fools..). April showersit ovat alkaneet, mikä tarkottaa sitä että sataa koko ajan. Koko ajan as in 24/7. No tässä jokunen aurinkoinenkin hetki ollu, mutta paljon vettä. Ja jossain päin tätä maata on ollu niin kuivaa, että  on jopa jouduttu alottaan jonku tason veden säännöstely. Nyt kuitenkin uutisoitiin, että kahden päivän aikana saadaa useilla alueilla kuukauden sademäärää vastaava määrä vettä. Eli siitä kesäsäästä ja biitsielämästä päästiin kylmään, koleaan ja raesateisiin.


Se olikin Simpsoneista!
Viikonloppuna hyvästeltiin siis Senni joka lähti Seinäjoelle jatkamaan lukuurakkaansa. Käytiin syömässä kantisintialaisessa (meijän pitäis jo saada alee..) ja tavattiin uusi au pair. Sabina on Puolasta ja arvatkaa mitä? Sabinan host-äiti osti just meijän naapuri asunnon ja ne muuttaa siihen ens kuussa! Meistä tulee seinänaapureita!! Sabi vaikutti tosi mukavalta, joten odotan tätä innolla.Lauantaina käytiin Liverpoolissa tsekkaamassa vähän kulttuuria. Ranskasta oli saapunu tällänen katuteatteri tms. ryhmä jotka esitti Sea Odyssey-nimisen performanssin. Niillä oli kaksi jättiläisnukkea, the Giant Uncle ja Little Girl Giant. Taustalla oli hieno tarina Titanicista, mutta en nyt ala sitä tähän toistamaan. Jättiläiset siis liikku Liverpoolin kaduilla ja kansa oli kattomassa. Oli aika vaikuttavan näkösiä. Camille halus kovasti huutaa niille Viva la France, mutta tais mennä pupu pöksyyn.
Iida salakuvaa Burger Kingissä 3.30 osa yksi
...jaaa osa kaksi! Eikä nää ollu ees pahimmat tapaukset jotka vaappu ovesta sisään!
Illalla lähdettiin vielä Alma de Cubaan sheikkaamaan. Siellä oli sellasia keski-ikäsiä ruotsalaisia bisnesmiehiä. En tietenkään paljastanu suomalaisuuttani, vaan hihitellen kuuntelin ku ne kommentoi mm. naisten pukeutumista ja sambatanssijan timmiä kroppaa. Yöbussi oli joskus neljän jälkeen West Kirbyssä ja suunnilleen juoksin kotiin ku muistin että illalliselta jäi kiinalaista yli. Oli niin nälkä.
Näin Erika petaa sänkynsä joka aamu.
Sellasta täällä tällä kertaa. Koitan olla pitämättä taas kuukauden taukoa ennen seuraavaa tekstiä, promise! Näihin kuviin ja tunnelmiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti