tiistai 1. toukokuuta 2012

Karhunpoika sairastaa

Sairaskertomukset palaavat! Se alkoi pienenä kurkkukipuna ja yskänä keskiviikkona. Paheni pikku hiljaa ja räjähti käsiin lauantai yönä. Oltiin vähän juhlimassa ja yskin koko illan kuin mikäkin ruttotautinen ja kotiin lähtiessä ääni oli vähän maassa. Ja siis tässä vaiheessa oltiin jo way pass sellasesta kivasta viskibasso-äänestä. Sunnuntaina ei sitten kuulunutkaan enää pihaustakaan, maanataina sain sentään jo kuiskattua. Tähän päälle vielä sellanen yleinen paha olo vilunväristyksineen niin avot! Oon valmis ryömimään koloon ja kuolemaan.

Tänään pääsin lääkäriin asti. Aamulla soittelin pitkän tovin, mutta kukaan ei vastaa. No menin sitten ihan paikan päälle korisemaan että jos saisin lääkäri aikaa. Yllättäen tämä ei onnistunutkaan ihan helposti, olenhan epäilyttävä ulkomaalainen. Tosin se täti ei eka ees tajunnu etten oo paikallinen. Anygays, sain ajan ja köyhdyin £25 (jotka saan kai kynittyä kelalta ainakin osittain takaisin?).

Lääkäri oli vähän myöhässä, mutta muuten mukava. Ymmärsin kaiken mitä se höpisi (kiitos Teho-osasto ja Greyn Anatomia!!) ja diagnoosi ei onneks ollu keuhkoputkentulehdus niinku olin pelänny. Ihan vaan viirus. Lepoa, nesteitä ja paracetamolia. Ehkä tämä tästä vielä voitetaan ennen perjantain lentoa. Fingers crossed!

Ps. Kuljen tästä eteenpäin nimellä Iida Viheka. Tavasin nimeni kerran ja kirjoitin sen itse paperille kerran, siitäkin huolimatta täti ei osannut kirjoittaa sitä oikein. Lausunta oli myös enemmän tai vähemmän jännittävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti