lauantai 12. toukokuuta 2012

Congratulations. You did it again—your item is listed for sale.

Ebayssä on tänä viikonloppuna no insert fee eli ei tarvii maksaa ku laittaa tavaraa myyntiin! Jei! Naputtelin muutaman jutun myyntiin, nyt saan taas jännätä miten käy. Tähän mennessä kokemukset on kuitenkin pelkästään positiivisia.

Täältä päin ei noin muuten oo paljo kurjuutta kummempaa raportoitavaa. Viime torstaina Erikalla oli vapaa koulusta, koska täällä oli joku äänestyspäivä (kunnallisvaalit tms.). Mentiin sen kunniaks sitten leffaan. Matkattiin junalla Birkenheadiin ja katottiin Pirates. Se oli sellanen Wallace &Gromit-tyylinen animaatio, siis sellanen muovailuvaha ukoilla tehty. Oli ihan hyvä, mutta ei kummankaan mielestä mikään tajuntaa räjäyttävä. Viihdyttiin kuitenkin, osittain ehkä eväiden takia. Meillä oli makeita poppareita (lämpenin näille aika hitaasti, mut oli ne lopulta ihan hyvii), sipsejä, suklaata ja juomista. Olin varma että Erika vajoo johonkin sokerikoomaan ja joudun kantaan sen kotiin. Onneksi näin ei käyny. Sen kengät kyllä hiersi siihen malliin että melkein jouduin kantohommiin. Kotona pelattiin vielä wiillä tanssipeliä, kunnes taas voitin liian monta kertaa ja Erika ei halunnu enää pelata.

Isovanhemmat oli myös kylässä pari päivää. Ne on aina niin lepposia. Mutta mitään muuta erikoista ei ookkaan sit tapahtunu. Paitsi tänään purjehduskisat. Ne siis ajelehtii jollain välineillä tossa marina lakella ja tänne asti kuuluu selostus kovaäänisistä ja sellanen maailman ärsyttävin torvi. Aamulla heräsin siihen ja luulin että se on auton varashälytin. Ulos lähtiessä tajusin sitten mistä on kyse. Ja tämä ihanuus oli vielä käynnissä kun palasin kotiin Liverpoolista.

Pakko laittaa vielä kuva t-paidasta jonka ostin Liverpoolista. Topshopista ja eikö oo cool? Tää on jo toinen viiksipaita jonka omistan, mulla on viiksi-fiksaatio.


Alberts Dockista löyty ruotsalainen paatti, jolle syljettiin Iwetan kanssa. Vähän jääkiekkohulluutta ilmassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti