sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Hilbre Island

Sori mä nyt vähän pommitan näillä postuksillani, mutta sain vasta tänään ton Lontoon valmiiks. Kerranki on liikaa postausaiheita! No kuitenkin, asiaan. Viime lauantaina päätettiin uhmata luonnonvoimia ja lähteä käymään Hilbre Islandilla. Se siis sijaitsee tässä West Kirbyn edustalla ja on  sellanen Muumien Pyöreä saari-tyyppinen mesta. Saari, jonne pääse laskuvedestä riippuen kävelemällä tai botskilla. Mun mielessä oli koko ajan toi Muumi jakso (joka pitäis olla tuttu kaikille die hard- muumi faneille!) ja toivoinki että löytäisin saarelta Nipsun tapaan jalokiviä. Ja muumeillehan kävi vähän köpelösti, kun Niisku nukahti eikä muistanu ampua tykillä nousuveden merkiks. Ja sit ne joutuu viettään yön siellä saarella. Huomasitte ehkä että oon juurikin die hard fani?

EDIT: Mikä amatöörimoka! Ei se Niisku nukahtanukaan, vaan alko sataa ja sytytyslanka kastu! Ja sit alko ne loistavat pelastusyritykset. Loistava jakso!

Siellä se siintää kaukaisuudessa.
Puolivälissä.
No en löytäny jalokiviä, eikä jääty saarroksiin saarelle. Koko reissu oli ehkä vähän tylsä. Me vaan käveltiin märässä hiekassa. Se oli tosi raskasta, varsinki ku oli kumpparit jalassa. Ja se sääkään ei ollu tosiaan mikään parhain, vaan järkyttävän tuulinen. Jopa Englannin asteikolla oli kova tuuli. Mutta tulipahan käytyä, tästä on kuitenkin puhuttu jo tyyliin syyskuusta asti. Otin vähän kuviakin.


Hait pääsi ihan tositoimiin!
Aika tasan neljä viikkoo ois vielä jäljellä. Viime päivät on ollu vähän huonot fiilikset tosta lähtemisestä. Tuun oleen varmaan tosi mukavaa seuraa sit ku palaan Suomeen. Ku kaikki on varmaan paremmin Englannissa ja Suomi on ihan kakka. Tosi aikuismainen asenne ja silleen. Ehkä se menee vähän samalla lailla ku viime syksynä ku tulin tänne. Piti totutella uuteen paikkaan ja uusiin asioihin ja sillon Englanti tuntu monesti ihan tyhmältä. Nyt oon tottunu elämään täällä ja kaikki on toisin päin. Vieläkin monena päivänä ku kävelen täällä niin yhtäkkiä tajuan, että mä oikeesti asun täällä.

Tulevaisuuden suunnitelmat on nyt tällä hetkellä vähän auki. Paljon on suunnitelmia, mutta ei mitään konkreettisempaa. Paitsi että töitä on saatava sit ku Suomeen palaan, koska tili huutaa tyhjyyttään. Ja ne suunnitelmat vaatii rahaa toteutuakseen. Eli jos jollain olis vinkkiä vapaasta työpaikasta elokuun alusta niin saa vinkata! Tääkin on yks asia minkä takia en haluu palata. Sit ku palaan, on pakko alkaa taas käyttäytyä kuin aikuinen ihminen. Puhuttiin just eilen Camillen kanssa, kuinka me eletään täällä tälläsessä kuplassa, missä ei tarvii paljon mistään huolehtia. Sulle on parhaimmassa tapauksessa jopa tehty lukujärjestys jossa lukee mitä sun pitää tehdä milloinkin. Ja kotiinpaluuta ei helpota yhtään se, että siellä tulee olemaan noin miljoona kyselijää odottelemassa. "No mitkäs on nyt sitten suunnitelmat? Mitäs aijot seuraavaksi?". Varmaan tarkoittavat hyvää ja silleen, mutta se vaan lisää stressiä. En minä tiedä mitä mä haluan tehdä. En tajuu miten porukalta ei mee hermot omissa ylppäreissään, niissähän vasta saakin kuunnella kysymyksiä!

Koitan nyt kuitenki yrittää nauttia näistä vikoista viikoista, paljon on vielä näkemistä ja suuria suunnitelmia! Ja ehkä ne muutkin suunnitelmat selviää, niin on käynyt ennenkin. Amikseen meno vaan tuli jostain sillon lukiossa ja päätös lähteä au pairiksikin synty aika nopeesti vaikka se olikin aina ollut haaveissa. Ens viikon suunnitelmissa on kuitenkin ainakin sulkkiksen peluuta ja shoppailua, can't wait!
Ja vihdoin perillä!

Tää on se Muumi jakso! Pitääki kattoo huomenna!


Ps. Katon tässä samalla leffaa, My sister's keeper. Suosittelen! Vähän ahdistava syöpä-leffa, mutta kuitenkin hyvä. Ja kerrankin Cameron Diaz tekee jotain vakavasti otettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti