lauantai 2. kesäkuuta 2012

Spice up your life!

Eilen oli ehkä paras päivä ikinä. Päivä alkoi normaalisti, sain nukkua vähän pitempään kun oli perjantai. Tein päivän hommat (silitystä) ja sit lähettiin Camillen kanssa Liverpooliin. Tarkotus oli mennä hoitamaan vähän asioita ja sit katsastaa Olympiasoihdun matka läpi Liverpoolin. Sääkin oli mitä mainioin, aurinko paisto, mutta ei kuitenkaan ollu ku n+18 astetta. Juuri sopiva.

Sieltä se tulee...
No hoidettiin asiat ja mentiin kytikselle Philharmonicin konserttisalin eteenn. Tää paikka osottautui oikeen hyväks paikaks, koska päästiin ihan tien viereen katteleen. Siitä sit hetken päästä jolkottelikin sellanen setä soihdun kanssa. Aika nopeesti se meni ohi.

Ja sinne se menee!
Tän jälkeen siirryttiin vielä toiseen paikkaan katsomaan (siihen pommitetun kirkon eteen). Siinä olikin vähän enemmän porukkaa, mutta jotenkin säkällä päästiin seisomaan liikenteenjakajan reunalle. Ja kohta alkokin tulla soihtua edeltäviä poliiseja ja autoja. Ja sitten soihtu. Ja sitten syy miksi tämä päivä oli niin merkittävä. Soihdun perässä ajo bussi, jonka kyydissä oli muut soihdun kantajat (se vaihtuu aina tietyin välein) ja siellähän möllötti yksi lapsuuteni idoleista, Spice Girlseistä Mel C!!!! Hän oli siis yksi soihdun kantajista, Liverpoolista kun on lähtöisin. Tässä kohtaa 8-vuotias Iida sisälläni hyperventiloi ja varmaan pyörty. Ja ihan vähän panikoi myös tää 22-vuotias versiokin. Siis kuinka moni muu voi sanoa nähneensä lapsuutensa idolin noin läheltä? Eikä nyt takerruta siihen seikkaan, että tilanne oli ohi ehkä sekunnissa, kyllä sekin lasketaan. Aamulla aattelin että tän päivän suurin "muistan tämän vielä mummonakin"-hetki olis se soihtu, mutta ei todellakaan. Jotain vielä parempaa! Voin kertoo että oon oikeesti niin kikseissä tästä, että ette tajuukkaan.

Ai niin, se asia mikä käytiin hoitamassa ennen soihtua. Kävin varaamassa tatska-ajan. Ens viikon lauantaille. Oisin saanu jo aikasemmanki, mut oon siellä Lontoossa. Nyt tulee sellanen pieni tekstinpätkä tohon käsivarteen kyynärtaipeen yläpuolelle. Näätte sit mitä siinä lukee. Toivottavasti iskä ei oo liian kovin vihanen, tuhon tiellähän tässä jo ollaan. Eikai yksi lisää muuta lopputulosta mihinkään? Ja oletan että mulla on vielä koti odottamassa tämänkin jälkeen.

Tällästä tänään. Mitäs sinne kuuluu? Taitaa olla ylppärijuhlat menossa aika monessa paikassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti