tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kuinka monta kuningatar aiheista otsikkoa voi keksiä?

Niitä Lontoon ostoksia lupasin kuvailla. Lopulta päädyin siihen etten jaksa kuvata ku yhden ostoksen (sen kaikista hienoimman). Ei niitä vaatteita tarvii niin kuvailla, eihän tää mikään muotiblogi oo. Lisänä saatte nähä jo vähän aikasemmin Liverpoolista hankitun hienouden.

Muistatte ehkä kuinka ennen joulua Lontoon reissulta mukana tuli Will&Kate muki? No nyt tietenkin Jubileen kunniaks kuningattaresta on liikkeellä vaikka minkämoista muistoesinettä, ja totta kai mun oli saatava muki! Ja ne on vielä kaikenlisäks saman mallisetkin. Pieni mukikokoelmani alku on syntynyt! Jotenkin matkan varrella mukista ehti jo lohjeta palanen, sillä ostaessa se oli ehjä. Täytyy vaan elää sen kanssa. Mä oon niiin fileissä tästä!


Nää lasit sen sijaan on Primarkista. En vaan voinu vastustaa niiden söpöyttä. Missään muualla ku jossain teemabileissä en näitä varmaan tuu käyttämään, mutta onpahan sit ainakin bileiden komeimmat pokat! Kotoota multa jo löytyykin lei jossa on vilkkuvalot, että hawai bileet pystyyn vaan!


Tein tänään maallisen omaisuuteni kanssa ekan testipakkauksen. Ei hyvältä näytä. Mä siis vein jo aikamoisen kasan tavaraa Ainolle, jotta se voi sitten tuoda ne Suomeen aikanaan. Yllättäen ongelmana ei oo ylikilot, vaan se että tavarat ei yksinkertasesti mahdu kahteen matkalaukkuun. Eli seuraavaks alan metsästään jostain tarpeeks isoo pahvilaatikkoo ja tilaan lähettipalvelun hakeen paketin. Oon vähän jo tutkinu hintoja ja n.£25-40 haarukalla sais lähetettyy 30kg Suomeen. Ihan niin paljon ei varmaan tuu lähetettyä, joten halvemmallakin luulis selviävän. Ja alennusmyynti-shoppailut on vielä edessäpäin... Oh no.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti