keskiviikko 19. lokakuuta 2011

14,5

14,5 astetta piti olla sisälämpötila että oli Jon mielestä liian kylmä ja laitettiin lämmitys päälle. 14,5. Nyt on vähän parempi kun patterit hohkaa (ja mä liimaudun niihin kiinni, ne on niiiin lämpösiä!), mutta ei täällä vieläkään ole tarpeeksi lämmin ainakaan mun mielestä. Vähän nurinkurista kun aattelen että enää muutama päivä niin pääsen Suomeen lämmittelemään...

Sairaskertomus jatkuu. Kipu on nyt hieman pahentunut nilkassa ja kävinkin näyttämässä sitä naapurintädille Janelle ku hän on fysioterapeutti. No nivelsiteet on venyneet ihan kunnolla ja nilkka on ihan turvoksissa. Sain vähän hoito-ohjeita, jumppausta, kylmää ja paracetamolia. Jane sano että voi mennä kuusikin viikkoa ennen ku on jalka kunnossa ja sen jälkeenkin se voi venähtää helposti uudestaan. Great. Ei kai tässä voi muuta ku yrittää parannella sitä pikkuhiljaa.
Maanantaina oli mun synttärit! JEI! Sain lahjaksi muutaman neulontakirjan, sellasia missä on ohjeita nallejen tekoon. Ja sit sellasen ristipistopaketin, sitä en ookkaan tehny vuosiin. Erika oli ostanu mulle kortin ihan omilla rahoillaan (olen otettu tästä ku se on niin tarkka sen säästöistä!) ja kirjottanu sinne suomeks hyvää syndymä päivää isolle siskolle. Se oli niin söpöä ettei pienet kirjotusvirheet paljo haitannu. Sennin synttärit on tosiaan huomenna, niin pidettiin sit yhteiset synttäripirskeet. Leivottiin kakku ja kutsuttiin muita au paireja kylään. Valitettavasti vain yksi pääsi paikalle, mutta oli silti kivaa. Senni toi mukanaan hoitolapsensa Ishbelin joka tykkäs musta niin paljon että halus istuu kokoajan mun sylissä. En oo tottunu niin pieniin lapsiin niin oli vähän outoo eka, mut kyllä me pärjättiin.

Muistatteko ku sanoin että täällä oli maailmanloppu ilma? No en vielä sillon tiennyt mitään. Nyt ollaan lähempänä maailmanloppua. Ilma muuttuu sekunnissa auringonpaisteesta vaakatasossa tulevaan tuuleen ja sateeseen. Parhaimmillaan kaikkea tätä yhtä aikaa niin että näkyy nätti sateenkaari merellä. Eli jälleen on palattu normaaliin säärintamalla.

Näin meillä täällä, kahen päivän päästä Suomeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti