keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Lomalta paluu

Suomi loma on nyt ohi ja paluu karuun arkeen on alkanu. No ei se nyt niin karua ole, vähän vaan väsytti maanantai aamuna. Sunnuntaina pääsin siis joskus 23 aikaan himaan aika pitkän päivän jälkeen. Amsterdamissa tuli vietettyä se melkein 5h ja näin jälkeenpäin ajateltuna oishan mun nyt kantsinu lähtee keskustassa käymään. Kun kerta siellä päin olin. No ehkä joku toinen kerta. Oottelin sit lentokentällä, kävin syömässä sushia (oli hyvää, puikoilla oli vaan vähän hankala syödä), kahvilla Starbucksilla (miksei ne vaan voi tulla Suomeenki!?!?) ja sit löysin sellasen mukavan syrjäisen penkkirivin jossa istuin ja tein ristipistotyötä. Että meni se 5h näinkin.

Maanantaina juhlittiin Halloweenia. Mä jotenkin olin ymmärtäny että sitä ois juhlittu jo viikonloppuna, mutta täällä kaikki kiersi trick or treat kierroksella vasta maanantaina. Erika pukeutui Hermione Grangeriksi ja Voldemortiksi. Siis kaksi hahmoa yhdessä asussa. Erikalla oli musta, hupullinen viitta ja lettikiharat. Jos laitto hupun päähän, oli Voldemort ja jos oli ilman huppua nii sit oli Hermione. Ainoa ongelma oli kengät. Hermionella on ihan normaalit koulukengät mutta Voldemort painaa eteenpäin paljain varpain. Säästä johtuen päädyttiin tällä kertaa laittamaan kengät jalkaa, mutta sisällä sai olla ilman kenkiä. Koulun jälkeen Erika kävi kaverinsa luona ja sai vähän kasvomaalia naamaansa. Illemmalla sit odotettiin kotona trick or treattaajia. Ja joka kerta ku joku tuli, niin Erika kilju ku oli niin innoissaan. Ihan hullua... Meillä oli koristeena vaan yks kurpitsa, mutta muissa taloissa näin vaikka mitä koristevirityksiä. Ja monella oli ikkunassa tai pihassa kurpitsa ja kynttilä.


Näin tänään yhden paikallisista julkkiksista. Rafa Benitez oli koululla hakemassa lapsiaan. Hän on siis Liverpoolin entinen pitkäaikainen valmentaja ja asuu jossain tässä ihan lähellä. Nyt kyllä valmentaa Italiassa Interiä, mutta ilmeisesti asuu vielä täällä. Iveta on kytänny alusta asti aina koululla että millon Rafa olis kans siellä, mutta vasta nyt tärppäs. Iveta on vaan niin kova Liverpool-fani, että Rafa on melkein jumala sille. Iveta sekos ihan täysin kun se näki Rafan, alko vaan hyppiin ja hihittään ku joku teinityttö. Häpesin vähän. Mä näin Rafan vielä uudestaan ku oltiin menossa pianotunnille. Tällä kertaa hän istui autossaan One Stop- kaupan edessä. Yllättäen sillä ei ollu mitään öky-mersua/audia/jaguaria, vaan valkoinen Mini jossa oli union jack-katto. Siellä se kyyhötti pienessä Minissään. Tää oli siis eka oikee julkkis-bongaus, oon vähän jo ihmetelly että miten en oo ketään nähny. Vaikka oon hengaillu lentokentilläkin! Mutta tästä se alkaa!

Erikalla on perjantaina synttärit ja meille tulee 5 kaveria yökylään. Saa nähdä kuinka villiä porukkaa sieltä tulee... Lauantaina on Bonfire-night eli kokko-ilta :D Paikallinen purjehdusseura järjestää jotain häppeninkiä, on raketteja ja kaikkee. Meille on kutsuttu melkein 30hlö vieraaks ja Jo tekee chiliä. Should be fun. No mutta siitä lisää sit myöhemmin!
Oli niin tyyntä, että oli pakko ottaa kuva! Harvinainen näky.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti