keskiviikko 16. marraskuuta 2011

My new babies!

Lauantain shoppailureissu Liverpooliin oli pettymys ja silti onnistunut. Lähdin matkaan pitkän ostoslistan kanssa, ja lopulta löysin vaan yhden listalla olleista asioista. Yhdet mun farkuista on revenny haaroista, ei vielä niin pahasti etteikö niitä voisi käyttää mutta kuitenkin sen verran että olis aika hankkia uudet tilalle. Ne on muuten aika vanhat farkut, mä sain ne joskus pari vuotta sitten Loviisalta jolle ne oli ostettu kirpparilta. Ne on H&M:n lasten farkut ja yhdet parhaimmista mitä mulla on koskaan ollu. RIP ja niin edelleen... Eli tarkoitus oli löytää farkut, bootsit ja muita kivoja pikkujuttuja. Kivat bootsit löysin Kurt Geigerilta, mutta hinta oli ehkä vähän liikaa £140... Oon ettiny nahkasia bikerbootseja nyt varmaan neljä vuotta ja olin kyllä valmis sijottamaan "niihin oikeisiin" vähän enemmänkin, mutta nyt jänistin.Kotiin päästessä kuitenkin ärsytti ostamatta jättäminen niin paljon että etin kengät netistä ja tilasin sieltä. Löysin vielä £20 alennuskoodin ja sain kenkäni! Toimitus oli muuten nopeinta ikinä, tilaus lauantai iltana ja postisetä oli ovella maanantaina aamupäivällä! Anyways, kengät on perfect, nahkaa ulkoa ja sisältä ja kunnon pohja niin en liukastele talvella. Ja kiva tikkaus-yksityiskohta takana. Voisin höpötellä niistä ikuisuuden, oon niin ihastunu niihin <3

Hollisterilta löysin peruspitkähihasen tummansinisenä raidallisena. Raitapaita-friikin tunnustukset osa 10498... En pysy enää laskuissa raitapaidoistani, sanotaanko näin että niitä löytyy. Ja varsinkin näitä sini-valkoraidallisia. Hollister oli aika jännä kauppa. Siellä ei ollu normaaleja kattovaloja ollenkaan, oli vaan sellasia spotti-valoja hyllyjä kohti asetettuina. Eli siellä oli pimeetä/hämärää. En oikeen tajuu mikä se pointti oli, koska eihän siinä nähny kunnolla vaatteita. Kivaa tavaraa siellä kuitenki oli. Ja se on Abercrombie&Fitchin kaa samaa merkkiä/sama omistaja ja tää munkin paita on melkein yhtä pehmee ku Abercrombien hupparit. Kallista, mutta ah niin ihanaa. Saatte nyt nauttia ihanasta peilikuvasta ku paita sattu just oleen päällä. Ja lisäksi Muumi-leggarit ja villasukat. Ulos mennessä pitää vaihtaa farkut jalkaan, vitsi ku ois pokkaa mennä muumeissa kaupungille... Peilikuvaamisessä en oo vielä lähelläkään kruunaamatonta kuningatarta Cristiä, joka vois tehdä sitä ihan ammatikseen ;D Sun pitää opettaa muakin.


Mulla on meneillään aika monta käsityöprojektia just nyt. On muutama neulomisjuttu ja sit toi ristipistotyö minkä sain synttärilahjaks. Ja nyt vielä purin mun syyslomalla tehdyn kaulahuivin ku se ei ollukaan kiva ja se pitää tehä uusiks. Lisäks ilmat on viilenny niin että tarttis saada uudet tumput. Lista on loputon. Sain kuitenki yhden projektin valmiiksi, maanantaina valmistui uusi mekko/tunika! Ostin Suomessa käydessä vähän kangasta ja väsäsin kaavat. Lopputulos on tollanen kietaisusysteemi josta ainaki ite tykkään. Kangas on tosi ohutta ja rypistyy sekunnissa, siks oli vähän vaikee saada hyvää kuvaa siitä. Ehkä tosta nyt jotain aukee...


Kerron ehkä alkuviikon ohjelmasta myöhemmin, yritän nyt totutella postaamaan vähän useammin. Ja kuka huomas että kuvat oli tekstin seassa eikä yhessä läjässä!?! I'm so proud of myself!

EDIT: Aloin muokkaamaan blogin ulkoasua ku yritin vältellä siivoomista(...) ja nyt toi otsikko kuva on VALTAVA! Enkä osaa muokkaa sitä pienemmäks... Täytyy odottaa Ainon (tai jonkun muun?) teknistä tukea... Bare with me people.

EDIT2 Mä onnistuin. Google on ystävä. Ja ehkä Ainostakin oli vähän apua...

3 kommenttia:

 1. A&F-kaupat on kans semmosii että siellä ei nää mitään, en tajuu. Ja sit siellä aina haisee AF-parfyymi, en tiedä onko Hollisterilla kanssa oma tuoksunsa. Ei muuten ois ihan heti tullu mieleen että noi on KGt. Mää ostin vihdoin Marc Jacobs-lompakon, sais saapua jo... Minkä kokonen toi banneri on?

  Aino

  VastaaPoista
 2. Oli Hollisterillakin joku tuoksu jota ne yritti kaupata siinä kassalla jokaiselle. Minkälainen lompakko ja plajo makso? Bannerin koosta ei hajuakaan, pitäs saada sitä vielä vähän leveemmäks.

  VastaaPoista
 3. Semmonen trifold ja turkoosina. Iih lisäsin sut meidän blogiin luetuksi, sun täytyy lisää meidät! Seuraisin sua jos osaisin.

  VastaaPoista