maanantai 21. marraskuuta 2011

Ingen bilder

Mulla on viime päivinä ollu kovasti ikävä ruotsin kieltä... Joku päivä suutuin Erikalle ja lauoin sille "muutaman valitun sanan" ruotsiks. Johan meni hiljaseks. Huomasin kyllä etten enää osaa muodostaa kunnon lauseita, ainakaan tolleen lennosta. Jos pelaan korttini oikein, pääsen ehkä vielä joskus opiskelemaan jotain mihin kuuluu myös jotkut hassut ruotsin tunnit ja pääsen taas puhumaan svenskaa.

Oon seuraillu noita blogin tilastoja, siis lukijoiden osalta. Mukavaa ja hämmentävää huomata että kyllä tätäkin tekelettä joku käy lukemassa. Eikä ne kaikki voi olla perhettä tai kavereita, lukijoita kun on mm. Venäjältä ja Saksasta ;D Aika iso osa löytää tänne blogilistalta tai sit Cristin Skies of Las Palmasista. Eli kiitos kuuluu kai Cristillekin (Kiitos pupu<3). Musta on ihana aina lukee Cristin ja Aino/Lauran blogeja ku nään mitä ootte puuhaillu. Kuvineen kaikkineen. Kuvissa mullakin ois kai petrattavaa. Täällä on vaan tällä hetkellä niiiin harmaata ja sumusta ettei oikein inspaa räpsii kuvia...

Joulu tekee tulojaan ja tää joulu odotus/hysteria/younameit on alkanu iskee myös muhun. Au pairien kanssa on suunniteltu piparkakkutalo-leipomis-hässäkkää ja puhuttu muutenkin jouluruuista. Odotan niin innolla että pääsen näkemään Lontoon jouluvalot ja fiilistelen näitä meidän West Kirbyn omia söpöjä pieniä valoja. Toisaalta tänäkään vuonna ei oo oikein haisua hyvistä lahjaideoista. Tai on mulla jotain ideoita, mut en vielä ihan varma niiden hyvyydestä... Eli paljastakaa lahjatoiveitanne! (äiti pistä vaikka sähköpostilla jos et muuten osaa...) Aino oli jo vähän paljastanutkin toiveitaan ja siitä inspiroituneena (eli kopioin idean häpeilemättömästi) aattelin tehä vähän samanlaisen kollaasin mun toiveista. Tekemiseen menee ehkä hetki nii julkasen sen tässä joku päivä.

Tää postauksen kirjottaminen on katkennu nyt jo niin monesti että oon unohtanu mitä mun piti vielä kirjottaa. Seuraavalla kerralla sitten.

PS. Tätä huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti