torstai 6. lokakuuta 2011

Kävin sitten kirkossa...

Erikalla oli eilen koulussa Harvest Festival. No aateltiin Ivetan kanssa että mennään kattomaan ku lapset laulaa jne. Tilaisuus pidettiin kirkossa joka on siinä koulun vieressä, en silti aatellu että se on mikään kirkkotilaisuus. Olin väärässä. Siellä me istuttiin kirkossa ja veisattiin jotain kiitoslaulua jumalalle sadonkorjuun antimista. Ja pappi kehotti kiittämään kaikesta jumalaa. Siis ihan kaikesta, se luetteli erikseen perunat, porkkanat, kukkakaalit you name it. Jotain hyvääkin oli, siellä laulettiin Harverst Samba-niminen laulu. Taustalla oli sellanen tosi cheesy, kasari rumpukone-basso-piano-kasettinauha. Ihan teki mieli alkaa tanssia sambaa...:) Kirkko oli kuitenkin ihan kivannäkönen sisältä ja papeilla oli samanlaiset "pannat" kaulassa ku äitilläki on. Eriväriset paidat vaan, tälläkertaa vaaleensiniset.
Tässä on hieno iPhonella otettu kuva kirkosta. Tosi selkeä ja silleen, mut en kehdannu ottaa kuvia oikeella kameralla niin piti salakuvata. Vasemmassa reunassa kuitenkin father John ja naispuoleinen kollega.
Tänään on taas sellanen maailmanloppuilma että... Mutta pääsinpähän käyttämään goretex takkia ekan kerran, en ihan turhaan ottanu sitä mukaan! Aloin laskemaan takin ikää, se ostettiin Tukholmasta mun riparikesänä -04 eli 7 vuotta. Hyvin on kestänyt kaikki nämä vuodet.
Lauantaina mennään Manchesteriin (jee!) ja nyt alan leikkiin mun uudella valomiekalla jonka latasin puhelimeen. iPhone <3
Vi ses!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti