keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Pancake day

Taas kirjotan vapisevin käsin, tällä kertaa zumban takia. Meidän zumba-ope on jonkin asteen sadisti, sellaset setit vedettiin tänään reisiä. En ehkä huomenna pääse rappusia ylös... Ja tietenkin oli nälkä zumbailun jälkeen ja käytiin lounaalla syömässä smoked salmon and cream cheese bagelit. Tulos taitaa siis lopulta olla plus miinus nolla.

Meillä on taas vähän vaihdettu ikkunoita parempiin. Tällä kertaa on vuorossa alakerran "olohuoneen" ikkunat. Kauhee pauke kuuluu, että kai ne jotain siellä aikaankin saavat. Eilen ukot saapu vaatimattomat 2,5h myöhässä... Mutta jospa ne sais homman valmiiks tänään, niin ei tartte kärsiä niistä enää huomenna.
Meidän letut ei ollu ihan näin hyvännäkösiä, mutta oli meillä sentään suklaakastiketta!
Tää uskonto-juttu on nyt auennu vähän enemmän. Tai niin mä luulen. Eilen vietettiin siis pancake-daytä ja syötiin lettuja ja valmistauduttiin Lenttiin (tuleepa taas hienosti taivutettua englanninkielisiä sanoja..). Onko niin että Suomessa laskiainen on vastaava, laskeudutaan paastoon? No tänään kuitenkin alkoi Lent eli paasto ja tänään ei saa syödä lihaa tai kalaa eikä mitään herkkuja. Kai sen pitäis periaatteessa jatkua pääsiäiseen asti, mutta ei meillä taida toimia ainakaan. Tein iltaruuaks sellasta tomaatti-papu-kasvis-mössöä/pataa eli ainakin tänään mennään sääntöjen mukaan. Nyt mun sormet haisee ihan valkosipulille, nam. Kaupassa muuten bongasin säilyketölkissä olevia uusia perunoita. On varmaan tosi raikkaita ja tuoreita. On kovin brittiläistä toi säilyketölkki ruoka. Viisikossakin ne käytti ihan tuhona säilykkeitä. Ja jotain lehmän kieltä.

Mä jatkan hiuskriiseilyäni ja kohta pianotunnille, jipii!

kuva weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti