sunnuntai 5. helmikuuta 2012

"I'm still waiting for the snow to fall"

Voiko olla mahdollista, että koko muu Eurooppa on täynnä lunta ja pakkasta, mutta meillä täällä paistaa aurinko eikä lumesta oo tietoakaan!?! No okei, kyllä eilen sato jotain rännän tapasta, mutta ei lunta kuitenkaan. Ainokin pääsi kotiin ja oli matkalla nähny lunta. Kuvista päätelleen siellä Lontoon päässä olikin sitten vähän enemmän sitä lunta odottamassa. Eli aika hyvin olen asuinpaikkani valinnut, ainakin tällä hetkellä. Jokohan kaikki on tajunnu kuinka paljon mä en kaipaa lunta?


Aino siis oli vierailulla pari päivää. Keskiviikkona saapui ja voitti heti Erikan puolelleen hienoilla tanssitaidoillaan. Ne kaks tangos koko ajan! Torstai vietettiin Liverpoolissa shoppaillen. Kai meillä oli tarkotus käydä jossain nähtävyyksissäkin, mutta jotenkin se vaan jäi. Ensi kerralla sitten. Perjantaina päästiin aika myöhään liikkeelle ja käytiin Chesterissä. Oli ihan hieno päivä kävelylle, vaikka oli aikas kirpakka ilma niin aurinko kuitenkin paisto ja lämmitti. Käytiin katsastamassa Chesterin roomalainen amfiteatteri (Aino luuli että mä sanoin raumalainen ja ihmetteli hetken..) ja joku kirkko.


Illaksi suunnattiin sit taas Liverpooliin syömään ja leffaan. Käytiin taas Nandosissa ja syötiin taas sama annos, tällä kertaa kuitenkin hirmuhyvän valkosipulileivän kanssa. Namnam. Täytyykin muistaa vielä googletella tota Nandosia tai lähinnä sitä miten ne kohtelee kanojaan, että voiko sielläylipäätäänsä käydä hyvällä omallatunnolla. KFCssä ei oikein voi käydä sen takia. Ruuan ja leffan välissä oli hetki aikaa niin ooteltiin siinä Odeonin aulassa ja yritin olla hyvä bloggari ja ottaa jotain kuvia. Tulokset puhuvat puolestaan Katsastettiin siis George Clooneyn uusin The Descendants (tää saattaa olla eri nimellä Suomessa?), joka on viiden Oscarin ehdokas. Eikä oikein sytyttäny kumpaakaan meistä. Ihan jees, mutta ei mitenkään tajuntaa räjäyttävä, vaikka tätä onkin kehuttu Georgen parhaaksi roolisuoritukseksi ikinä.


Lauantaina oli tarkoitus vähän kiertää tota West Kirbyn rantaa ja Marina Lakea, mutta sää oli mitä oli, niin jätettiin välistä. Sen sijaan suunnattiin Liverpooliin lounaalle ja sit Ainon junalle. Lounaalla käytiin mun kantiksessa Hole in the Wall-nimisessä mestassa. En muista oonko koskaan kertonu siitä, mutta se on sellanen kahvila/ruokapaikka, josta saa erittäin hyvällä hinta/laatu-suhteella ruokaa. Ja aika perus britti safkaa vielä, aamupalaa ja sandwichejä. Me syötiin sandwich+salaatti-kombot ja makso n.£4. Niillä on jonkun mittapuun mukaan Liverpoolin paras aamupala jota tarjoillaan ihan koko päivän ajan. Itse olen testannut aamupalasta vegeversion, joka oli kyllä kaikessa rasvaisuudessaan hyvää, mutta en vois ikinä kuvitellä vetäväni sellasta aamulla! Tarjoilu on paikassa vähän mitä sattuu ja pitää kuunnella tarkkaan mitä ne sulle siellä sanoo että osaa vastata oikein. Niillä on meinaan hyvin Liverpoolimaiseen tapaan aikamoinen aksentti. 


Lauantai jatku sitten Camillen synttäreiden merkeissä. Oli tarkoitus lähteä juhlimaan Liverpooliin, mutta  ei oltu ihan varmoja junien/bussien liikkuvuudesta kun oli luvattu sitä lunta, niin jäimme West Kirbyyn. Menihän se ilta täälläkin, käytiin taas intialaisessa ja sitten Slinkysissä. Ja sit kotiin lämpimään peiton alle :D 

Birthday girl!

Voin myös iloksenne ilmoittaa, että olemme saaneet perheenlisäystä. Erikan kalat ovat saapuneet. Alunperin oli tarkoitus hankkia kaksi kultakalaa, mutta jossain tässä matkan varrella kultakalat oli muuttunu sellasiks säälittäviks mini-sinteiksi. Siis sellasiks n.kaks senttii pitkiks pikkukaloiks. Niillä on nimetkin, tottakai, mutta unohdin ne jo...
Kalat ja onnellinen omistaja.
Muuten sunnuntai on mennyt jokseenkin normaaleissa masennus-fiiliksissä. Mikä siinä onkin että sunnuntait on aina ihan tyhmiä? Väsyttää, mutta silti haluis tehä jotain eikä ikinä keksi mitä se jotain olis. Eli päädyn aina dataamaan peiton alla koko päiväks ja poistun huoneestani vain syömään. Ens viikolla käyn varmaan hankkimassa sellasen kausikortin jumppiin, niin voisin sit sunnuntaisin käydä vähän zumbaamassa tai pilateksessa. Ja jahka ilmat lämpenee, niin voidaan alottaa taas sunnuntai lenkit Sennin kanssa. 

Vielä viikko koulua ja töitä, ja sit on half term eli hiihtoloma! Mitäköhän tekemistä keksisin itselleni viikoks? Kaikki muut on töissä ja vain minä lomailen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti