maanantai 5. syyskuuta 2011

Aurinko vaihtu sit sateeks ja järkyttäväks tuuleks (naapurin setä Steve sano että tää ei oo vielä mitään, ootas ku ne kunnon tuulet alkaa...can't wait...). Käytiin Erikan kanssa tänään Ashton Parkissa ihan tossa lähellä. Se on vähä ku ankkapuisto, isompi vaan. Siin on ankkalampi, lasten leikkipuisto ja muuta sellasta puistoaluetta. Aluks paisto aurinko, mut sit alko sadekuurot. Erikalla oli hauskaa, se löysi jonkun koulukaverinsa sieltä, mut mä värjöttelin sen koko ajan. Täytyy varustautua paremmin huomenna, koska puistoon mennään aina koulun jälkeen jos vaan sää sallii.

Erika on hullu Harry Potter fani ja sehän kelpaa mulle:) Katottiin sunnuntaina Viisasten kivi ja tänään selattiin YouTubesta Hermione videoita. Täältä löytyy niitä kirjojakin, vois itekin koittaa lukee niitä. Oppis ainaki niit nimii englanniks. Sunnuntaina syötiin perinteinen roast illallinen. Possu oli kolme tuntia uunissa ja lisukkeena keitettyjä vihanneksia ja perunamuusia+kastiketta. Se oli vähän sellasta joulukinkkuun verrattavaa lihaa, hyvää. Jääkaapista löytyy myös Turun sinappia jota Pasi söi ainakin sen possun kanssa. Voin sit vetää sinappia jos tulee ikävä:D

Mitäs vielä... No huomenna alkaa se koulu, sitä tässä nyt kovasti odotetaan ja jännitetään. Laitettiin nimilappuja Erikan tavaroihin, pääsin ihan ompelemaanki muutaman lapun vaatteisiin. Huomenna saan myös ekaa kertaa tehä teen eli iltaruuan. Pääsen aika helpolla, ei tarvii ku keittää perunat ja vihannekset. Erikalle sit lisäks fishfingersejä ja aikuisille jotain valmista kalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti