lauantai 3. syyskuuta 2011

Eka

Aattelin että blogin kautta on helpoin jakaa kuvia ja fiiliksiä useammalle ihmiselle. Ja saan sit myöhemmin itekin helposti muisteltua vuotta ku on tällänen "päiväkirja" netissä. Koitan kirjotella tänne aina välillä tapahtumista yms. katotaan nyt kuinka jaksan... Ja jos ja kun iskä lukee nii koita kestää kirjotusvirheet:) en vaan osaa.
Anyways, oon nyt ollu täällä about vuorokauden. Pasi haki mut eilen kentältä ja ajettiin tänne West Kirbyyn. Ajettiin muuten tosi kovaa. Melkein pelotti. Nää vaihtaa kolmikaistasella motarilla kaistoja koko ajan eikä "auton kuollut kulma" ole tuttu käsite. No täällä odottamassa oli Erika ja Jo (ja naapurin koira ikkunassa). Tää talo on vähä ku rivitalo, kivinen ja kolme kerroksinen. Meillä on sininen ovi! Ihan ku Notting Hillissä mut meil on vaan vähä vaaleempi sävy. Syötiin intialaista take outtia (tosi hyvää!) ja sit asetuin taloks. En hirveesti jaksanu enää illalla vaan menin nukkuun joskus puol kymmeneltä paikallista aikaa. Iso sänky, paksu peitto ja neljä(!) tyynyä. Tää talo on niiiin kylmä!!! Mulla on jo villasukat jalassa... Mulla on huoneessa kaks patteria jotka ei oo vielä päällä eli niistä saa kyllä lämpöö sit ku en enää kestä. Tääl on puulattiat, tällästä aika leveetä lankkua, tosi nättiä. Mut lankkujen välissä on rakoja ja mä nään ilmeisesti kodinhoitohuoneeseen mun huoneesta? Jotain valoa sieltä ainakin näkyy, mun täytyy ehkä vähän selvittää asiaa...Huoneesta löytyy myös lipasto, vaatekaappi, sohva, telkkari ja keinutuoli. Oikein kiva huone.

Aamulla heräsin siihen että ikkunan takaa kuuluu ääniä. Ihan sellasta pulun ääntä, kujerrusta? En jaksanu nousta tarkistamaan oliko siellä oikeesti puluja vai mistä se ääni tuli. Ehkä tääkin selviää vielä.. Tänään käytiin aamupalalla kahvilassa. Eka tilasin mysliä ja jugurttia mut sitä ei ollu. Ne oli poistanu sen listalta ku kukaan ei ikinä tilaa sitä. Tyydyin sit bageliin savukalalla ja scrambled eggs. Ja kaakaoo. Kiva että kerron kaiken syömäni näin tarkasti :). Käytiin nopeesti tossa rannassa. Ihan 100m päässä on sellanen "allas", padottu osa River Deestä. Siinä voi purjehtia tai surffaa. Ja sit nousuveden aikaan joki nousee niin että tulee siihen padolle asti. Vähä kauempana näky saari mihin voi laskuveden aikana kävellä mut sit ku vesi nousee nii tarvii veneen. Ihan ku muumeissa on se pyöree saari mistä Nipsu löytää jalokivii (oliks neki granaatteja?). Ja tosiaan Pohjois-Wales näkyy ihan selkeesti. Kattokaa vaikka google mapsista maisemia jos kiinnostaa, meidän osote on 137 Banks Road, West Kirby, Wirral, UK. Mä haluun kyl joskus kävellä sinne saareen, kuulostaa jännältä.

Sit lähettiin kaupoille. Mentiin sellaseen outlet-paikkaan missä on kaikkia merkkiliikkeitä ja ne sit myy kakkoslaatua tai muuten vaan halvemmalla. Se vaikutti ihan hyvältä paikalta ja Jo lupas että voidaan perjantaina tulla uudestaan. Ekana käytiin Audi Centerissä kattomassa autoja. Oltiin siellä lopulta joku puoltoista tuntia ja Pasi osti auton :) Audi A3 TDI 1.8. Joku kysyy kuitenkin. Sit haettiin Erikalle kengät ja ihmeteltiin Euroopan isointa Marks&Spenceriä jota rakennettiin. Se oli varmaan isompi ku Atomi...

Ilta-päivällä käytiin kattomassa Pasin työkaveria ja vaimoa ja heidän 2vko vanhaa poikaa. Niillä oli myös maailman isoin saksanpaimenkoira. Sanomattakin selvää että oli kauhuissani, mut se oliki tosi rauhallinen koira, haisteli vaan vähän. Vauva oli söpö ja tarjoilut hyviä.
Ja sit päivän odotetuin osuus: Tesco. Tää aukee ehkä vaan Ainolle. Täytyy sanoo että petyin vähän. Ehkä odotukset oli liian korkeella. Siellä ei ollu sellasia pre packed hedelmä juttuja mitä syötiin Lontoossa, enkä nähny niitä suklaapulla juttujakaan. Saatiin kuitenki ostokset tehtyä, mulle aamupala tarvikkeita yms. Otin activia jugurttia...Ehkä huomaan kuinka turvotus nyt lakkaa...
Iltaruuaks oli tortilloja ja nyt tänne tuli näitten tuttuja kylään. Kolme lasta+Erika, aika paljon juoksemista kuuluu..Mä löysin vihdoin tän hyvän telkkarikanavan (E4), sieltä tulee nyt Big bang Theory. Taidan kattoo vaan telkkaa tän illan. Kääriytyneenä peittoon, toivoen etten jäädy. Flunssa on melkein ohi, nenä vielä vähän tukossa. Tämä äitille tiedoks, olisit kuitenki kysyny. Maanataina saapuu noille tuttaville au pair Tsekeistä ja huhun mukaan täällä on jossain myös toinen suomalainen au pair. Tiistaina alkaa koulu nii sit varmaan pääsen tapaamaan kaikkia.

Tulipa pitkä teksti jo, ehkä jatkan huomenna lisää. OO TELKASTA TULEE SEURAAVAKS HOW I MET YOUR MOTHERIA! täydellistä. Jos ja kun tätä joku lukee niin jättäkää itsestänne jotain kommenttia niin tiiän etten ihan yksikseni kirjottele. Vaik onhan seki kivaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti