maanantai 12. syyskuuta 2011

Eka tääs vähän säästä. Jenkeistä saapu tänä aamuna Katia hurrikaanin räppeet tänne päin. Pahiten pitäis osuu Skotlantiin, mutta myös tänne alemmas. Täällä on kuvia siitä miten on käyny Liverissä ja muualla. Mä en ainakaan vielä oo nähny kaatuneita puita tai mitään, vaan tuulta. Ja vähän lisää tuulta niin että katulamputkin heiluu. Mutta odotan innolla, ehkä tästä tulee vielä kunnon myrsky!

Eilen tapasin toisen suomalaisen au pairin, Sennin. Senni on 19 ja Seinäjoelta (mutta se ei onneks puhu murretta). Käytiin kaakaolla ja sit kävelyllä. Käveltiin tota rantaa pitkin viereiseen kylään, Hoylakeen. Ja sieltä sit junaradan vartta takasin. Sovittiin myös että ens lauantaina mennään Liverpooliin yhdessä. Käyn ostamassa sellasen Railcardin jolla saa -40% lippujen hinnasta. Meno-paluu Liveriin on joku 2,5£. Verratkaapa VR:n hintoihin... Nyt on muutenki parempi fiilis täällä olosta. Helpottaa ku saa noita kavereita. Voi jutella jostain muustakin ku Harry Potterista... Suunniteltiin että voitais tulla samaa matkaa Suomeen sit jouluna jos vaan aikataulut osuu yhteen. Tällä hetkellä lento Manchesteristä Hesaan on jo melkein 200 e. Ja paluu ois jotain 90e pintaan. Sen takia mietittiinki sitä vaihtoehtoa et menis junalla Lontooseen ja lentäis sieltä. Sit ku saa vielä junistaki alee niin tulis varmasti halvemmaks. Täytyy vähän kattella vielä noita hintoja yms.

Kyselin eilen Jolta mistä saisin ostettua puikkoja ja lankaa et pääsisin neuloon ja Jo lupas tuoda mulle jotain niitten koulun jämätavaroita. Jolle tulee kotiin tommonen Making-lehti, vähän ku Suuri Käsityö, mutta painottuu enemmän kaikkeen askarteluun yms. Anyways, siellä oli ohje tollaseen peittoon nii aattelin että voisin tehä sellasen ku mulla ei oo täällä päiväpeittoo ollenkaan. Ja kuitenki aina dataan ja katon telkkaria sängystä.

Tälläistä tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti