tiistai 24. tammikuuta 2012

Keep calm and shop 'till you drop

Jotenkin sillon sunnuntaina päädyttiin vielä kierteleen kauppoja. Camille halus käydä Primarkissa ja siitä se sit lähti. Kierrettiin suunnilleen kaikki kaupat ja jotain kivaa löytykin.

Peacocks niminen ketju on ilmeisesti kokonaan lopettamassa Englannissa ja siellä oli kivat loppualet menossa. En oo ikinä ostanu sieltä mitään normihintasena, mutta nyt löysin tummansiniset vakosamettisortsit ja paksut sukkikset. Yhteensä £11 et ei paha. Oon koko syksyn ja nyt talven ettiny sammareita, mutta en oo löytäny sopivii. Ei saa olla liian pillit, mut kapeet lahkeet kuitenkin ja sit sais olla silleen rennosti lantiolla lököttävää mallia, ehkä jopa joku drop crotch malli? Täytyy varmaan vaan tehä ite, saan sit sellaset ku haluunki. Housuja on vaan ikävä tehä ku niistä ei ite tehtyinä saa mitenkään sen näkösiä että ne olis kaupasta. Kaikki yksityiskohdat on niin vaikee tehä kotikoneella. No, jos sopiva kangas osuu vastaan, niin lupaan yrittää.


Kun sortsi linjalle lähdettiin, niin jatketaan vielä näillä toisilla. Nekin on tummansiniset (ai miten niin 80% mun vaatekaapista on sinistä?) ja nää on Primarkista £9. Ostin nää vähän arvalla, mulla on taipumusta aliarvioida takamukseni koko, mutta nyt osu just sopivat. Ja vaikuttavat myös ihan laadukkailta, mikä on mukavaa vaihtelua Primarkin tuotteissa. Myös sortseja olin vähän kaipaillu ja nyt niitä on sitten kaksin kappalein!

No eipä taida kuvasta oikeen mitään kyllä näkyä... Paitsi mun ihana neulatyyny! Oli vissiin ompelukset kesken.
Primarkista lähti mukaan myös kengät. Olin kattellu näitä jo täyshintasina (£18) enkä raaskinu maksaa Primarkin kengistä niin paljoo. Vaikka ovatkin oikeaa nahkaa, tai siis mokkaa. Nyt pocahontakset oli kuitenkin alessa kympin niin sovitin ja ihastuin vähän. Näyttävät oikein hyviltä farkkujen kanssa ja menee ne varmaan muittenkin alaosien kanssa. 

Kengistä puheenollen, tuli tässä yksi vähän masentava ajatus mieleen. Tänä vuonna en saa kokea sitä tunnetta kun ekaa kertaa ulos lähtiessä voi laittaa "pikkukengät" (converset tms.) jalkaan eikä jalat jäädy. Silloin kun asvaltti on kuivaa ja hiekat on lakastu pois. Täällä meinaan voisi nytkin kävellä consseilla ja moni on ilman sukkia liikenteessä. No ehkä sitten pääsiäisenä kun tuun käymään niin ois sielläkin jo lämpösempi.

Tilasin iPhonelleni vähän suojakuoria Amazonista. Mulla oli ostoskorissa eka vissiin kuudet kuoret ja sit karsin niin että tilasin lopulta vain kahdet. Toiset on ihan vaan mustat normaalit ja toiset on tommoset punaset. Ounaset on aika britit. Tolla tekstillä olevia tauluja/mukeja/mitävaan on liikkeellä ihan hirveesti tällä hetkellä. Enkä oo muistanu esitellä mun uutta kaulakoruakaan! Tai no ostin sen niiltä joulumarkkinoilta viime vuoden puolella, mutta tässä se nyt on. I love it. Vähän muuten himoittais ottaa tollanen vanha Singer tatuointina. Tosin siihen koneen kylkeen laitettais kyllä Juki eikä Singer ;) Mun rakas teollisuusompelukoneeni amiksessa oli Juki merkkinen. Se oli paras ompelukone ikinä. Saa nähdä mitä kevät vielä tuokaan mukanaan ;)

Ihana muuten toi Robert Pattinsonin maniac tuijotus tuolta näytönsäästäjältä.2 kommenttia:

  1. En oo täällä törmänny vielä yhteenkään peacocksiin! Ehtivät vielä lopettaa ennen kuin löydän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä lopettamis-tieto perustuu johonkin mitä kuulin radiosta, ja yleensä mä ymmärrän ne jutut väärin ku en jaksa kuunnella ku puoliks...

      Poista