tiistai 10. tammikuuta 2012

Skin

Pari viimestä päivää on ollu ihon kanssa vähän ongelmia. On kuiva ja kutisee tai on rasvanen ja tekee finnejä ja tuntuu että kaikki vaatteet kiristää ja kutittaa. On ollu monta sellasta hetkeä ku oon vaan toivonu sitä kylpyammetta, joka ois täynnä Aqualan Lää ja voisin vaan lillua siellä ja antaa ihon imee kosteutta. Päänahkakin kutisee, jouduin myöntymään eilen ja pesemään hiukseni ja sain vähän helpotusta. Hah, tästähän tulikin nyt ihan tällänen atoopikon ihopäiväkirja. Luulis, että tässä 22 vuoden aikana oli jotenki oppinu elämään oman ihonsa kanssa, mutta ei näköjään. Syksyllä jaksoin vielä hoitaa eli juoda reilusti vettä ja nappailla e- ja d-vitamiinit ja kalsiumin (joista kyllä oikeestaan kai vaan ee on jotenkin ihon kuntoon liittyvä, muut enemmänkin luille hyväksi..). Mutta nyt se on jotenkin jääny ja kyllä sen huomaa. Elikkä takaisin ruotuun tämän asian kanssa!

Just tolta mun kroppa tuntuu tällä hetkellä

Stressi vaikuttaa varmasti myös asiaan, mutta sille ei nyt just voi mitään. Kun on tulevaisuuden suunnitelmat aikalailla täysin auki, niin pakostikin stressaa. Miksi en vaan vois olla jo oikee aikuinen jolla on oikee ammatti ja oikee, oma koti? Ois noin miljoona kertaa helpompaa.

Oon kattellu netistä Skinssin 5. kautta. Täällä on alkamassa telkkarista kohta se 6. kausi niin pitää saada toi 5 ensin alta pois. Oon kattonu Skinssiä aina alusta asti ja se on aina ollu yks mun suosikkiohjelmista. Viime kausi oli aikalailla tyhmä, mutta tää vitonen on taas hyvä. Täällä toimii toi nettitelkkarikin ihan erilailla ku Suomessa. Siellä on lähes kaikki sarjat ja kaikki uudetkin esim. Täykkäreitä. Näin toimii ainakin Channel 4, mutta uskoisin että myös BBC ois samanlainen.

Piti vielä lisätä että kävin pilateksessa maanantaina. Oltiin Sennin kanssa ja kivaahan se oli! Tunnin jälkeen oli olo, että jotain on tehnykkin, mutta ei tarvinnu loikkia ympäriinsä niinku aerobikissa. Eli tosi jees. Nyt on vaan vatsalihakset kipeenä ja jostain syystä myös häntäluu. Luulen että toivun kuitenkin ens maanantaihin mennessä ja sit pääsen taas jumppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti