lauantai 28. tammikuuta 2012

Keep calm and write pulp

Ihan näin alkuun tällänen kysymys että MIKSI KUKAAN EI OO KERTONU MULLE ETTÄ POLIISIT ON ALKANU TAAS?!?! Siis yks mun suurimmista suosikeista ja mä oon missannu neljä ekaa jaksoa :( onneks netti-tvstä näkee kuitenkin muut jaksot.

Tällänen löyty Manchesterista. Kaffe och Smörgås. Kahvi ja Ruoka.
Jotain mielenkiintoista tapahtu perjantaina. Alko sataan aika kovaa (ei mitään uutta...) ja yht äkkiä välähti yks salama ja jyrisi oikein kunnolla perään. Eli täällä ukkosti tammikuussa. En oo ennen kuullu vastaavasta, tosin se oli tosiaan vaan toi yks salama, että ei tässä ollu kyse mistään myrskystä. Freaky never the less.Perjantaina löysin myös eräänlaisen pelastuksen. Nimittäin apteekkituotteet.fi. Tuolta saan tarvittaessa tilattua sitä ihanaa Aqualan Lääni jos tarve tulee! Jei ei enää pelkoa kuivasta ihosta ja Niveaan turvautumisesta! Ette arvaakkaan kuinka tärkeitä oikeat rasvat on kuivaihoiselle, sanoisin että elintärkeitä. Tulee kuitenkin lähiaikoina tehtyä muutama reissu Suomeenkin päin, että ehkä ei tarvii turvautua tilauksiin.

Mä oon ikuisesti katkera ettei iskä antanu mun maalata meidän kirppua leppäkertuks. Ton tyypin iskä oli antanu luvan maalaukseen. Epistä.

Lauantai vietettiin isänmaallisissa tunnelmissa Manchesterissa. Käytiin siis Sennin kanssa äänestämässä ja saatiin muutama seuraneiti mukaan. Lähdettiin jo aika aikasin liikkeelle, jo 9.21 junalla West Kirbystä. Ennenkuulumatonta että mä oon lauantai aamuna kahdeksalta hereillä! Matkat meni mukavasti ja Mansen päässä päästiin kulkemaan kätevästi sellasilla ilmaisilla busseilla. Sais muutkin kaupungit ottaa mallia siitä systeemistä, se oli meinaan tosi toimiva. Äänestyspaikka oli sellasella opiskelija alueella, missä oli muutamakin eri oppilaitos vierekkäin. Siellä oli myös aika paljon kaiken näköstä katutaidetta ja julistetta niinku kuvista näkyy. Äänestyksen jälkeen kierreltiin kaupunkia, mutta ei siellä oo oikein sellasia nähtävyyksiä niin paljoo. Nähtävyyksien puuttuessa jouduttiin siis tyytymään shoppailuun ja lähdettiin Arndalen ostoskeskukseen. Arndale on siinä ihan keskustassa ja kokoluokkaa valtava. Jotain pieniä hankitojakin tuli taas tehtyä. Oon nyt tän parin viikon aikana täällä shoppaillu varmaan enemmän ku koko syksynä yhteensä. En tiiä mikä on iskeny, ehkä syksy meni vaan kylmyys-shokissa eikä paljo miettiny minkälaisen asun laittaisin tänään vaan enemmänkin kuinka paljon voin laittaa kerralla.Carmen, Vittoria, Mufasa ja Senni.
Rahanmeno jatkui myös sillä, että tilasin vielä yhdet kuoret puhelimeen. Viime kerralla jäi kaivelemaan c-kasetti kuoret ja nyt kun kävin tilaamassa uudet kuulokkeet, niin tilasin myös kassu-kuoret. Puolustukseksi voin sanoa että vanhat kuulokkeet meni rikki ja kuoret makso vaan £3,60. Uusiks kuulokkeiksi valitsin tällä kertaa (piheyskohtauksessani) Skullcandyn Paul Frank-kuvilla varustellut yksilöt (Ainolla on itseasiassa samanlaiset). Ois pitäny vaan pulittaa se £17 ja ostaa ne vanhat tutut Creativet. Noi uudet meinaan kohisee ja niistä kuuluu ääntä kun johtoo hinkkaa esim. paitaan. Seuraavalla kerralla tiedän sitten.

Äänestyksen kunniaks Suomikynnetkin!

Nyt oon vahtimassa naapurin lapsia Jamieta, Nathania ja Waynea. Katottiin tossa poikien kanssa äsken vielä vähän Harry Potteria, kun Jamie oli menny jo nukkumaan. Musta on niin siistiä että voin "töissä" kattoa Potteria! Nää lapset oli yllättävän kilttejä tänään, joskus ne käy ihan ylikierroksilla..


Kuvat on Manchesterin saldoa. Bonuksena kuva minusta ja Jamien Nemo-hatusta. Tämä on erityisesti Nooraa varten, mutta ehkä muutkin pitävät sitä hauskana. Terkkui Nooralle, rastat voivat hyvin!2 kommenttia:

 1. Ihana Nemo hat!:)

  ps. http://skies-ofmylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivittelin vihdoin pienen säädön jälkeen tota lukulistaani ja nyt olet siellä uudella osoitteellasi pupu! Kunhan vaan aktivoidut taas ja postailisit joskus!!

   Poista